Načelnica opštine Jezero: Zahvalnica medijima

with Nema komentara

Načelnica opštine Jezero Snežana Ružičić, zahvalila se na doprinosu medijima koji su pružili svoju podršku da opština Jezero dospije u sjedište svjetske medijske javnosti.

“Budući da ste s nama od početka priče o planeti Mars i opštini Jezero, te da ste istrajali u brojnim aktivnostima i bili nam maksimalna podrška, želim da vas upoznam da sam, na moje veliko zadovoljstvo, kao načelnica opštine Jezero na Zemlji nominovana, a onda i dobitnica prestižne nagrade Večernjakov pečat 2020 za “Poduhvat godine”, za promociju male opštine i njenog okruženja u cijelom svijetu. Želim da naglasim da ovu vrijednu nagradu dijelim sa svima vama, jer ste pomno prateći sve aktivnosti koje smo sprovodili, podjednako sa mnom zaslužni za postignuti uspjeh i promociju opštine Jezero” istakla je Ružičićeva.

Tim povodom istakla je da je opština Jezero sa četiri javna Univerziteta oba entiteta potpisala Sporazum o realizaciji zajedničkih aktivnosti na praćenju projekta “NASA Misija Mars 2020”, te da su izvršili finalnu pripremu Projekta osnivanja edukaciono-istraživačkog centra iz astronomije i astrofizike u opštini Jezero, koje će aplicirati prema NASI.