Mrkonjić Grad: U toku Projekat „Moja porodica 3+“

with Nema komentara

Cilj ovog projekta je podrška višečlanim porodicama na području opštine Mrkonjić Grad (koje imaju troje i više djece od kojih je bar jedno maloljetno).

Ovaj Projekat se provodi u saradnji sa poslovnim subjektima sa područja opštine Mrkonjić Grad koji se bave registrovanim djelatnostima: 47.71 (prodaje odjeće), 47.72 (prodaja obuće) i 47.61 (prodaja knjiga i školskog pribora).

Opština Mrkonjić Grad će svim porodicama sa troje i više djece koje su u prethodnom periodu podnijele zahtjeve za dodjelu kartica – vaučera u Opštinskoj upravi opštine Mrkonjić Grad (i porodicama koje podnesu zahtjeve do 15.12.2020. godine), dodijeliti vaučere u vrijednosti od 100,00 KM, koje će porodice moći da do kraja 2020. godine realizuju kod poslovnih subjekata koji se bave naprijed navedenim djelatnostima i koji budu zainteresovani za učešće u navedenom Projektu.

Porodice sa troje i više djece moći će da ostvare po dva vaučera u apoenima od po 50,00 KM, kojima će moći obaviti kupovinu, odnosno koje će moći da potroše u cjelosti kod jednog poslovnog subjekta ili kod dva poslovna subjekta kroz dva vaučera od po 50,00 KM uz uslov da pored ostvarenog vaučera, kod jednog poslovnog subjekta kojeg odaberu obave kupovinu robe, odnosno artikala u vrijednosti od 100,00 KM, odnosno kod dva poslovna subjekta kupovinu robe, odnosno artikala u vrijednosti od po 50,00 KM.

Ovim putem obavještavamo sve višečlane porodice (koje imaju troje i više djece, od kojih je bar jedno maloljetno), a koje su u prethodnom periodu podnijele zahtjeve u Opštinskoj upravi opštine Mrkonjić Grad za dodjelu kartica–vaučera, da će se počev od 01.07.2020. godine, ponedjeljkom i srijedom, u periodu od 09:00 – 14:00 časova, vršiti podjela vaučera u prostorijama Opštine Mrkonjić Grad, šalter br. 2.
Sve porodice koje do sada nisu podnijele zahtjeve za ostvarivanje kartice-vaučera i porodice koje u toku 2020. godine steknu status porodica sa troje i više djece od kojih je bar jedno maloljetno, zahtjeve mogu da podnesu sve do 15.12.2020. godine.