Mrkonjić Grad: Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović sa načelnicom opštine Divnom Aničić posjetila JU Dječiji vrtić “Milja Đukanović“

with Nema komentara

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović posjetila je u četvrtak, 10. decembra 2020. godine dječiji vrtić “Milja Đukanović” u Mrkonjić Gradu, za čiju rekonstrukciju je dio sredstava obezbijedio kabinet predsjednice.

Kabinet predsjednice Srpske donirao je Dječijem vrtiću 90.000 KM za niz projekata, kao što su izgradnja nove kotlovnice, nabavka novih kotlova na pelet, ugradnju nove stolarije i slično, a ukupna vrijednost radova je bila 150.000 KM.

Načelnica opštine Mrkonjić Grad, Divna Aničić zahvalila je predsjednici Srpske na doniciji sredstava za renoviranje ove dječije ustanove, kao i za sredstva koja će se iskoristiti za zamjenu stolarije na objektu Osnovne škole u Bjelajcu. U nastavku poslušajte izjavu

Direktorica vrtića, Aleksandra Roljić navela je i da će djeci nakon rekonstrukcije biti mnogo ljepše i ugodnije da borave u ovoj ustanovi. Trenutno u vrtiću boravi 230 mališana, postoji kapacitet za boravak još  10 do 15 djece, koji se planira popuniti kada se poboljša epidemiološka situacija. U nastavku poslušajte izjavu….