Mrkonjić Grad: Održana ”Konferencija beba“

with Nema komentara

U četvrtak, 27. juna 2019. godine na Trgu srpske vojske  u  Mrkonjić Gradu pod sloganom “ Ljepša Srpska-brojnija Srpska“ organizovana je tradicionalna manifestacija “Konferencija beba“. Konferencija je okupila veliki broj mališana i roditelja.

Cilj ove manifestacije je promocija porodice i istinskih porodičnih vrijednosti, te ukazivanje na značaj rađanja.

Pored nagrada koje su podijeljene za takmičenja u puzanju, plesu i bejbi basketu, dodjeljene su i nagarade za tročlano predsjedništvo:

· Za najmlađu bebu izabrana je Marija Jaslar,
· Za najstariju bebu izabrana je Ivana Konjević,
· Za bebu sa najviše braće i sestara izabrana je Marija Jaslar.

Kulturno-zabavni program u čast najmlađih sugrađana izveli su mališani Dječijeg vrtića “ Milja Đukanović“, Gradskog pozorišta Mrkonjić Grad, Gradskog hora “ Mali princ“, kao i animtori za djecu Nidžo Cvrčak i klovn.

Mališanima koji su učestvovali u takmičenjima, kao i nagrade iznenađenja i poklone obezbjedili su brojni sponzori: “He na Vrbasu“, ”RS silikon“, ”Tropik“,  KP ”Park“, ” MiG elektro“, ŠG ”Lisina“, ”Zidart“, marketi “MG -Miki“, “Fortuna marketi“ , “Thor d.o.o. Doboj” , butik “Bambino“, butik“Kaća“, butik “A-Kids“,  butik“ Dejan“ i pekara “ Milić“.

Pokrovitelj Konferencije beba je opština Mrkonjić Grad, organizator JU “Narodna biblioteka“a generealni sponzor “ HE na Vrbasu“. Manifestaciju je podržalo i Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS.