Mrkonjić Grad: JZU Dom zdravlja“Dr Jovan Rašković“ dobitnik certifikata od strane “Company Wall business”

with Nema komentara

JZU Dom zdravlja ”Dr Jovan Rašković” dobitnik je certifikata od strane Company Wall business kojim se potvrđuje da je poslovni subjekt u grupi firmi s najboljom bonitetnom ocjenom u Bosni i Hercegovini. Certifikat potvrđuje da poslovni subjekat ispunjava sve kriterije za 2022. godinu i spada u sam vrh bonitetne izvrsnosti, kada su u pitanju finansijski izvještaji o poslovanju.

O dobijenom priznanju, šta za njih znači, kao i o trenutnom poslovanju, aktivnostima, problemima s kojima se susreće Dom zdravlja ”Dr Jovan Rašković” u nastavku za Šik radio su govorili: direktor DZ dr Radivoj Erak, načelnik opštine Dragan Vođević, glavna medicinska sestra Danilović Gordana i šef računovodstva Mirjana Đuza, no prije toga da se upoznamo kratko sa ovim renomiranim preduzećem.

“CompanyWall” d.o.o. je renomirana bonitetna kuća osnovana 2007. godine u cilju pomoći poslovnim subjektima da unaprijede svoje poslovanje pronalaženjem i povezivanjem sa novim klijentima.

Osim toga bavi se provjerom potreba i likvidnosti, kao i poboljšanjem efikasnosti rada analizom finasijskih podataka i mnogih ekonomskih faktora. Svoje višegodišnje iskustvo svakodnevno obogaćuju kroz uspjehe na četiri različita tržišta u Evropi.

Bonitetni izvještaj “CompanyWall” preduzeća predstavlja precizan i pouzdan onlajn skup poslovnih informacija, neophodnih za donošenje poslovnih odluka na savremenom tržištu. CompanyWall  klijentima nudi najveću bazu podataka o poslovnim subjektima u Bosni i Hercegovini i regiji (Crna Gora, Hrvatska, Srbija i Slovenija).

Finansijski izvještaji su namijenjeni svim biznismenima koji žele brz i jednostavan uvid u pouzdane i koncizne podatke o svom poslovnom okruženju. Samo nekoliko klikova mišem pruža jasan i tačan izvještaj o poslovanju vaših klijenata, potencijalnih saradnika i konkurenata. Izvještaji sadrže sve što vam je potrebno kako biste stvorili pravu sliku o poslovanju firmi koje vas interesuju, kao i da sa distance utvrdite kako biste mogli da unaprijedite svoje poslovanje.

Direktor Doma zdravlja “Dr Jovan Rašković” Mrkonjić Grad Radivoj Erak ovakvo priznanje pripisuje kvalitetnom radu ove ustanove, domaćinskom odnosu prema poslu, racionalizaciji pri trošenju sredstava i sl. Poslušajmo detalje u nastavku
Načelnik opštine Mrkonjić Grad Dragan Vođević smatra da je ova ustanova reprezentativna u našoj zemlji, te im je čestitao na ovako značajnom priznanju.
Ispred računovodstva Doma zdravlja “Dr Jovan Rašković” gospođa Mirjana Đuza na kraju tekuće godine istakla je da su uredno izmirene plate, doprinosi, porezi, i druge obaveze, kao i da je izvršena analiza finansijskih izvještaja, koji idu u prilog pozitivnom poslovanju ove ustanove.