Donacija „Mikrofina“: Novi koševi za školu u Šipovu

with Nema komentara

Mikrokreditno društvo “Mikrofin” doniralo je danas Osnovnoj školi “Nemanja Vlatković” u Šipovu košarkaške table i školsku opremu.

Šef banjalučke filijale „Mikrofina“ Boris Todić, ukazuje je da su ove aktivnosti nastavak strateške politike ove kompanije koja je usmjerena na podizanje kvaliteta obrazovnog procesa u školama širom BiH.

Ovom donacijom, željeli smo da pomognemo školi da obnovi igralište kako bi mališani i njihovi nastavnici mogli neometano provoditi nastavu fizičkog vaspitanja i van školske sportske aktivnosti – rekao je Todić.
Vrijednost ove donacije iznosi oko 1.500 KM, a iz “Mikrofina” poručuju da će i dalje nastaviti da pomažu škole širom BIH.

Pored škole u Šipovu, predstavnici kompanije Mikrofin ove sedmice su poklonili električni klavir i ostalu opremu za odvijanje nastave iz muzičke kulture učenicima Osnovne škole „Branko Radičević“ iz Bratunca. Učenike Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Zvornika obradovaće donacija knjiga za školsku biblioteku i projektora, koja će biti uručena do kraja sedice.


Pored toga što je lider u oblasti mikrofinansiranja, Mikrokreditno društvo „Mikrofin“ spada u red najvećih donatora iz poslovnog sektora u zemlji. Ova kompanija svake godine uruči više od 30 donacija u obrazovne i kulturne ustanove.