USKORO: Zimska čarolija u centru Banjaluke

with Nema komentara

Kad pomislite na novogodišnje praznike i vratite se u djetinjstvo, sjetite se mirisnih kolačića, vruće čokolade, mamine i bakine zimske večere, snježnih pahulja, tople odjeće i šarene novogodišnje jelke. Kako ste odrastali, toplu čokoladu zamijenilo je kuhano vino, a večernje okupljanje oko jelke noćni život, prijatelji i muzika.

Lucido vam donosi sve to – veseli praznični ugođaj i mjesec dana žurki na dvije lokacije u centru Banjaluke.

Plato ispred Muzeja savremene umjetnosti postaje haloo Banjalučka bajka, a parkić kod Narodnog pozorišta RS, koji nosi naziv Coca Cola BeLive, mjesto koje nudi 30 dana zabave, od 15. decembra, do 15. januara.

“Velika novogodišnja jelka će upaliti svoje lampice za dvije sedmice. Na otvaranju nas očekuje nastup Banjalučanina Borisa Režaka, Mama Vox i Kontrol Nika, koji će, specijalno, po prvi put u našem gradu, izvesti performans sa lutkom visine skoro 3 metra,“ najavila je Danijela Topić, direktor agencije Lucido.

Nemojte čekati Djeda Mraza kod kuće, jer u Banjalučkoj haloo bajci i Coca Cola Belive-u vas čekaju Banjalučanke, djevojke, koje vam mogu prenijeti zimsku magiju i praznični duh ovih prostora.

Pod hiljadama lampica i novogodišnjih ukrasa, posjetioci će moći dobro da se provedu i uživaju u pripremljenom zabavnom programu. Očekuju nas tehno, funk, latino, rock i pop zvuci, te nastupi domaćih umjetnika, DJ-eva i tribute bedova.

Tokom mjesec dana malog zimskog gradića u srcu velikog grada, organizovani su i sadržaji za najmlađe.

“Predstava Dječijeg pozorišta, iscrtavanje lica, animatori iz regije, specijalan sadržaj i bogat dječiji program s iznenađenjima, rezervisani su za mališane i sve one koji su ostali djeca u srcu. Svi su dobrodošli”, dodaje Topićeva.

Nova godina za djecu, koja je prethodnih godina bila na Trgu Krajine, održaće se u haloo Banjalučkoj bajci, 31. decembra, u 12h,  uz nastup klovna, Deda Mraza, balloon show i plesno-akrobatski performans na svili.

U novogodišnjim kućicama, preporučujemo različite specijalitete i domaće delicije, neizostavno kuhano vino, kolačiće, tople koktele, “sarma to go”, giros, roštilj, pekarski program, paste. Banjalučka zima vam donosi i nešto posebno – rakija bar i čokoladnu fontanu.

Program Banjalučke zime na obje lokacije, možete vidjeti ovdje, a osim navedenog, planirana su i velika iznenađenja.

Banjalučka zima se organizuje uz podršku Grada Banjaluka, Turističke organizacije Banjaluka, Vitinke, Metromedije i Nektar piva.