Nagrađeni najvjerniji čitaoci Narodne biblioteke MG

with Nema komentara

U Narodnoj biblioteci Mrkonjić Grad u četvrtak, 27.12.2018. godine održana je svečana dodjela zahvalnica i diploma čitaocima i donatorima. Članovi dječije čitalačke sekcije priredili su predstavu, koja je zabavila prisutne.

Čitaocem godine na odjeljenju za odrasle čitaoce proglašen je Siniša Ćirković, koji je u ovoj godini pročitao 80 knjiga. Druga je bila Biljana Milanović sa pročitanih 70 knjiga, a treća Milica Oroz sa 59 pročitanih knjiga. 

Na dječijem odjeljenju nagrađene su Božana Dedić sa pročitanih 50 knjiga, Andrea Đuza koja je pročitala 39 i Miljana Pavlović sa 33 pročitane knjige.

Zahvalnice su dodjeljene i najstarijoj čitateljki Jovanki Crnčević, koja ima 84 godine i najmlađoj šestogodišnjoj Nini Čegar.

Takođe, predstavljen je  crtež učenice petog razreda Dražane Markanović, koji je pobijedio na takmičenju i koji će činiti izgled novih članskih karti biblioteke.

Direktorica JU Narodna biblioteka, Biljana Ćelić istakla je da je ove godine obnovljen fond knjiga sa novih 779, zahvaljujući donacijama i sopstvenim sredstvima biblioteke. U nastavku poslušajte izjavu

Djevojčica Božna Dedić kaže da voli da čita knjige jer smatra da su knjige mnogo zanimljive i zabavne, te je poručila i ostaloj djeci da knjige treba da čitaju. U nastavku poslušajte izjavu…

Dječak Strahinja Milinović rekao je da voli da čita knjige za djecu. U nastavku poslušajte izjavu