DOLAZAK – „Što na umu, to u Centrumu“

with Nema komentara

Centrum proljećnu sezonu otvara novom kampanjom čije je zaštitno lice jedan od najpoznatijih i najpopularnijih srpskih glumaca, Nenad Jezdić.

Pod sloganom „Što na umu, to u Centrumu“ i kroz šaljivu reklamu koja predstavlja našu tipičnu porodicu u avanturističnoj kupovini, Centrum javnost želi upoznati sa svojim asortimanom vezanim za gradnju, opremanje i uredjenje doma.
Glava kuće, koju u Centrumovoj reklami na njemu svojstven način oživljava Nenad Jezdić , dolazi sa porodicom u Centrum. Pored supruge I troje djece, kao da to već samo po sebi nije dovoljno komplikovano, u kupovinu je poveo oca I punicu.
Ova porodica burno, I uz puno gužve I šaljivih doskočica kupovinu doživljava kao zajedničku porodičnu avanturu, najviše otežavajući situaciju glavi kuće koja sve vrijeme pokušava stvari držati pod kontrolom, sve dok I sam ne postane očaran utiskom koji će na njega ostaviti Centrumov asortiman.

Centrumovu ponudu čini preko 40 000 artikala koje možete naći u Centrumovim marketima u Banjaluci, Laktašima, Kozarskoj Dubici, Gradišci I Doboju.

REKLAMA ‘Dolazak’ – Centrum